Újbudai órarend --- Zuglói órarend


Válj nulláról hőssé!

Kettlebell és testsúlyos alapú funkcionális edzések indulnak Júniusban!

Egy edzés, ami jobb, mint a reklámja

Mi nem vagyunk marketingesek. Hadilábon állunk azzal, hogy magunkat promózzuk. Sajnos a reklámjaink nem a legjobbak, pedig amit adunk nem ezt érdemelné. Remek eredményeink vannak, de nem ettől hangos a Facebook, az Insta vagy a Google. Emiatt a tanítványok rendszeresen meglepődnek mennyivel többet kapnak tőlünk, mint amire számítottak. Nálunk nem fogsz üres lódításokat hallani, csak korrekt, alapos tájékoztatást és folyamatos támogatást az edzői stábtól, meg a csapattól.

Vírus ellen védve

Két oldalról is védve leszel a jelenlegi bizonytalanságban, amikor újra felpörög a járvány. Egyrészt vakcina hiányában egyedül az immunrendszer erősítése a hatékony megelőzés, amiben a mozgásnak és táplálkozásnak is kulcsszerepe van - mi pedig azért vagyunk itt, hogy ezekről a lehető legtöbbet megtanuld. Másrészt pont az járvány első tavaszi hulláma előtt 1 héttel indultak új csoportjaink, akik sikerrel vették a karantént és folyamatosan mozogtak közben is töretlenül végezve a programot. Azaz akkor sem kell tartanod hogy mozgás nélkül maradsz, ha a legnagyobb krach üt be - mi ott leszünk veled!

Ki szavaz nekünk bizalmat?
 • Aki büszkén akar a tükörképére nézni - lendülj (akár újra) formába
 • Aki ülő vagy álló életmódja kompenzálására keres aktivitást
 • Aki gerincbarát mozgásformára vágyik - ami segít rehabilitálni a mozgásszervi problémáit
 • Akinek számít, hogy profi szakember foglalkozik vele, személyre szabott program szerint
 • Akinek számít az erő, állóképesség és robbanékonyság fejlesztése
 • Aki keresztedzésként használja más sportok mellé - alapozd meg az ottani eredményeid

Kíváncsi vagy milyen egy edzés? Less bele egy haladóbb óránkba a lenti videóval. Az alapoktól kezdünk, de az érzés már ebből is átjön milyen és előbb-utóbb te is itt fogsz tartani :)

Ha pedig még mindig nem vagy biztos benne, hogy ez neked való-e, akkor a regisztrációdat követően szeretettel látlak minden kurzus első óráján, kötelezettségek nélkül. Ezek az órák ingyenesen megtekinthetők, az aktív részvétel pedig segít döntést hozni a rendszerünk ismeretében.

Ráadásul annyira biztosak vagyunk, hogy nem fogsz csalódni, hogy ha végigjárod a képzést 100 %-os garanciát vállalunk az eredményre! Több mint 9 éve bizonyítja több ezer tanítvány eredménye, hogy a Dózis oktatócsapata az egyik legjobb a szakmában. Mi nem csak tartjuk a szavunk, hanem többet adunk, mint amit ígértünk :)

Helyszínek és időpontok:

Újbuda
Dózis főhadiszállás

1116, Budapest, Kondorfa utca 18.

Reggeli edzések - kedden & csütörtökön 7-8-ig

Délutáni edzések - kedden & csütörtökön 18-19-ig

Esti edzések - hétfőn & szerdán 20-21-ig


Delta Fitness
1161, Budapest, Béla utca 37.

Hamarosan indul - iratkozz fel, ha később kérsz értesítést róla!


Az első edzések 06.21-én és 06.22-én hétfőn és kedden kezdődnek. Válaszd ki a szimpatikusat a jelentkezésnél a legördülő menüből!

A kezdő csoportokhoz az első 2 hétben gond nélkül csatlakozhatsz. Ha lemaradsz az első órákról is nyugodtan jelentkezz - felvesszük veled a kapcsolatot az integrációhoz!Pl.: 308765432 , 30-876-5432 (Csak 0-9 és a - karakter megfelelő!)
Árak: Lehetőséged van a tanfolyamot egyben, vagy havi részletekben fizetni, s természetesen az első óra ingyenes. A lenti táblázat az opcióid hasonlítja össze, levetítve óránkénti összegre is az árakat:

Kezdő edzés árak

Helyszínek térképen


Kettlebell nagyobb térképen való megjelenítése


Edzések

Az alábbi órarendben megtalálod az aktuális edzés időpontjainkat. Csatlakozni kettlebell előképzettség nélkül (tehát, ha még nem vettél részt kezdő kurzuson nálam vagy más instruktornál) kizárólag a zöld háttérrel feltüntetett időpontokba lehet! Kérlek ezt tartsd tiszteletben, így sok felesleges kört spórolunk meg egymásnak.

Figyelem! Csatlakozás csak a 2. hétig lehetséges, utána csak ha már találkoztál korábban kettlebellel, vagy felzárkóztató alkalmon veszel részt (értelemszerűen nem az edzés időpontjában). Ez azért szükséges, hogy a tudásszinted csoport többi tagjához hasonló legyen, ne maradj le, ne vésődjenek be rosszul a mozgásminták, s legfőképp hogy ne sérülj... tehát ez a te érdeked, kérlek tartsd szem előtt.

Órarend - Újbuda
Óra Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
7-8 Haladó (1)
Kezdő
Indul: 06. 22.
Haladó (1)
Kezdő
Indul: 06. 22.
Haladó (1)
Napközben - - - - -
17-18 Középhaladó &

Haladó (2)
Középhaladó &

Haladó (2)
18-19 Haladóbb (1)
Kezdő &

Haladó (3)
Haladóbb (1)
Kezdő &

Haladó (3)
Testsúlyos
edzés
19-20 Haladóbb (2) Haladóbb (3)
Haladóbb (2) Haladóbb (3)
Mobilitás
másképp
20-21 Kezdő &

Haladó (4)
Haladóbb (4)
Kezdő &

Haladó (4)
Haladóbb (4)
21-22


Órarend - Zugló & 16. kerület
Óra Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
18-19 Középhaladó (1)
Haladó (1)
Középhaladó (1)
Haladó (1)
19-20 Középhaladó (2)
Haladó (2)
Középhaladó (2)
Haladó (2)
20-21 Haladó (3)
Középhaladó (3)
Haladó (3)
Középhaladó (3)
21-22


Ha edzésre szánod el magad, akkor annak is számtalan különböző fajtája létezik, így mindenki megtalálhatja az ízlésének, szabadidejének legmegfelelőbbet. Hogy melyiket válaszd? Nincs egyetlen üdvözítő út, attól függ milyen céljaid, erőforrásaid (idő, anyagiak, elszántság) vannak. Útmutató gyanánt pár szó a különbségekről:


Szeminárium

Tulajdonképp egy hosszabb edzés (2-3 óra) intenzív tanulással. Főleg kezdőknek, ahol megismerkedhetsz a kettlebell alapjaival (swing, törökfelállás azaz TGU). Különösen azoknak ajánlott, akik nem tudják eldönteni szeressék-e vagy sem ez a sportot, ezáltal betekintést nyerhetnek. Az ördög persze a részletekben rejlik, az otthoni edzéshez ez még szerintem nem elég stabil alap, de jobb mint a semmi. A jó hír viszont, ha ezt a két gyakorlatot elsajátítod tökéletesen, azzal már minden izmod tudod fejleszteni (a súlyzós gyakorlatok 99 %-ánál többet nyújt a tested számára egy jó swing). Ha nem tudod valamilyen okból bevállalni a kezdő csoportos kurzust, akkor feltétlen nézz le egy ilyenre! Én is rendszeresen szervezek, s a központi teremben is minden hónapban van egy Enter the kettlebell szeminárium.Csoportos

3 hónapos kezdő kurzus alatt 10-16 fővel végigmegyünk az SFG rendszerű kettlebell edzés összes fundamentális gyakorlatán. Ezeket elsajátítva, akár otthon is folytatható az edzés. Ám ez még csak a kezdet, később jönnek az igazi ínyencségek: 2 belles edzések, VO2 Max, haladó gyakorlatok (van annyi mint csillag az égen).

Folyamatos instruktori kontroll alatt a korábban megismert gyakorlatokat is tökélyre csiszoljuk, s nem hagylak eltérni a terveidtől. Amiben többet nyújt, mint minden kiscsoportos, egyéni edzés az a csapatszellem. Hihetetlenül tudják motiválni egymást akik lejárnak, igazi közösséget alkotva, így mindig jó hangulatban telik a "munka".Kiscsoportos

Az anyag hasonlóan épül fel, mint a csoportos edzéseknél, ám a kisebb létszám miatt (2-5 fő) több lehetőség van az edzéstervek személyre szabására (akár otthoni edzéstervekkel, étrenddel kiegészítve). Nyilván a tempó is feszesebb, kevesebb emberrel gyorsabban megy a tanulás.Egyéni

Ha valakinek nem felel meg a csoportos edzések időpontja, vagy még a kiscsoportosnál is koncentráltabb figyelmet szeretne kapni, akkor személyes egyeztetés alapján lehetőség van egyéni edzésekre is. Ezzel sok időt spórolhatsz, akár az otthonodban is segítek a gyakorlatok elsajátításában, így igazán elfoglalt emberek számára ajánlott. A tanulás sebessége itt csak a te képességeidtől függ, az edzéstervet egyedül a Te céljaidhoz igazítjuk.Felszerelés - ami mindenképp legyen nálad

 • Törölköző a első edzések alapvető eszköze, a tanulás során használni fogjuk. Később sem árthat, ha izzadós típus vagy, de akkor már nem kötelező.
 • A dehidratálódást elkerülendő, hozz magaddal bőségesen üdítőt (cukros, szirupos dolgokat nem ajánlom, csak összeragad a szád tőle).
 • Alkalmas ruházat: kényelmes, laza öltözet, ami nem akadályoz a mozgásban.
 • Az ízületeid és gerinced érdekében mezítláb edzel, vagy lapos talpú cipőben. Én az előbbit preferálom, ha jobban érzem a padlót a talpam alatt jobban megy a mozgás is. Lapos talpúnak az minősül, ami nem emeli meg a bokádat, ilyenek: "kínai" tornacipő, Converse cipők, Vibram Five Fingers, birkozócipő, teremfoci cipő.
 • A céljaid, elszántságod, kitartásod. Az előbbi nélkül (ha nem tudod hova tartasz) mindegy merre mész: úgyis odaérsz, mert minden út jó, nem igaz? :P Az utóbbiak pedig a célod eléréséhez jól fognak jönni!


Mire számítsak?

Te, aki belépsz az SFG világába, hagyj fel minden reménnyel... Ugyan, nehogy komolyan vegyél :) Azért nem árt ha felkészülsz néhány eshetőségre:

 • Izomláz, mert az lesz edzettségedtől függően kinek hamarabb, kinek később. Olyan izmokban, amikről korábban nem is tudtad, hogy léteznek!
 • Szembesülni fogsz külsőd és belsőd gyenge pontjaival. A kettlebell őszinte, megmutatja ezeket neked, s ahogy repülnek a hetek bizony meg is erősíti őket. Akinek az egyik keze sokkal gyengébb volt, mint a másik majd most szintre hozza. Akinek nem volt koncentrációképessége, itt kifejleszti.
 • Megfontolod, hogy a halálos ellenséged vagy anyósod számára beajánlod a kurzust... Aztán néhány hét múlva rájössz, hogy ez nem olyan jó ötlet, mert ha túlélik, akkor lehetetlenül megerősödnek. Innentől pedig már a barátaidnak is ajánlani fogod :PCsoportos kezdő edzések indulnak Júniusban!

Több különböző időpontból
és helyszínből választhatsz. Nézz körül az edzesek közt és találd meg a neked szimpatikusat!

Érdekel!


SMR Tanfolyam Májusban!

Május 16-án (vasárnap), a Dózis főhadiszálláson
(11. ker, Kondorfa utca 18.)

9:00-15:00-ig

Érdekel!Aktualizálódott az órarend - benne az új kurzusokkal :)


"A kudarc csak egy lehetőség, hogy újrakezdj - immár intelligensebben!"Kettlebell.hu Tactical Shop Dragondoor Kettlebell Miskolc Phoenix Hőlégballon Repülő Egylet Sieljünk! Keresned sem kell!

Üzemen kívül!

Addig is írj az attila@kettlebelldozis.hu-ra.
WYW Directory