Diplomák, képzések, tanfolyamok

Mivel az egész élet egy nagy tanulás, így az eredeti bemutatkozásomban leírt elméleti hátterem és gyakorlati tapasztalatom azóta jelentősen bővült. 1000+ kliens tapasztalatával a hátam mögött, a legkülönbözőbb edzéstípusok (csoportos, kiscsoportos, privát) és szemináriumok tartása után úgy érzem látom magam előtt azt az irányvonalat, amit szeretnék minden alkalom során vinni. A rehabilitáció és a prehabilitáció jelentőségét a saját bőrömön is nap, mint nap tapasztalva, látom az egyre növekvő - ám még nem mindenki esetében tudatosult - igényt erre. Hiszen ahogy tűnnek fel és terjednek el a civilizációs betegségek - mint a 2-es típusú cukorbetegség, inzulin rezisztancia, túlsúlyosság, degeneratív gerincbetegségek - úgy lesz egyre sürgetőbb az igény azokra a szakemberekre, akik ezeken tudnak segíteni. Akár megelőzés, akár visszafordítás szintjén. Tehát abba az irányba törekszem, hogy az ezekhez szükséges dolgokat a minőségi mozgáson és életmódváltáson keresztül, segítsek integrálni a hozzám járók mindennapjaiba. A tájékozódás kedvéért tehát ez a rovat folyamatosan frissül, amint jobbnál jobb képzéseken és kurzusokon veszek részt, vagy beleásom magam egy éppen érdeklő témába. Az aktuális lista:


 • Kettlebell instruktor: RKC I. (2010), RKC II. (2012), StrongFirst Girya II. (2012, megújítva: 2013)
 • Primal Move instruktor: Fundamentals I. (2012) & II. (2013), Kids (2013), Breath (2013)
 • Saját testsúlyos instruktor: StrongFirst Bodyweight (aka.: Naked Warrior) (2013)
 • Barbell instruktor: StrongFirst Lift (2014)
 • Ido Portal method: Movement-X (2014), Corset (2015)
 • Z-Health - R-Phase tréner (2012)
 • SMR System: Szakértő (2011), Oktató (2012)
 • FMS szakértő: FMS I. (2012), CK-FMS (2013)
 • K-Active Taping terapeuta: Basic (2011), Advanced (2012), Sport rehabilitáció (2013)
 • Trigger Pont Terápia: Trigger masszázs specialista (2015)
 • Programtervezés: Pwron szakértő (2015)
 • Gerincterápia kezdő és haladó kurzusok (kettlebellhez igazítva, 2010)
 • Testolvasás (2011)
 • Kettlebell REHAB (váll, csípő és guggolás, stabilitás, törökfelállás)
 • Sportoktató (OKJ) - fitnesz, testépítés (2013)
 • Viselkedéselemző (ELTE PPK) - Pszichológia BA (2014)
 • Coach - DIADAL Executive (2014), Nemzetközileg akkreditált coach (ICF-ACC, 2014)

Autodidakta módon képezem magam táplálkozás, étrend tervezés terén is, illetve ehhez kapcsolódóan épp folyamatban van a Sport & Excercise Nutrition coach képzésem (Precision Nutrition, ez egy elég hosszú procedúra). Egyrészt mert ez elengedhetetlen kiegészítő eszköze a hatékony edzéseknek, másrészt mert a klienseim részéről folyamatosan jelentkező igény a gyors és tartós súlycsökkentés, aminek - a testmozgással kiegészítve - ez a legkönnyebb eszköze. Persze, amit az ember elolvas - legyen az bár szakkönyv, klinikai teszt vagy tudományos cikk - először is ki kell, hogy próbálja. Első körben saját magán, ha pedig jönnek az elvárt eredmények, akkor az hozza magával az átültetést az ezt igénylők táplálkozási programjába is.

A fentiek értelmében természetesen maradt még rengeteg cél előttem. Ahogy ismerek meg a világból egyre több fantasztikus dolgot, úgy nő a vágy a tanulásra, hiszen folyamatosan hallok még olyan rendszerekről, amiknek egyértelműen van helyen az edzéseken, szemináriumokon. Ahogy mondani szokták - minél többet ismersz a világból, annál inkább tudatában vagy tudásod korlátainak. Én meg szeretem ezeket a korlátokat feszegetni :-) Amik a középtávú listámon szerepelnek még: további saját testsúlyos (Ido Portal method) tanulmányok, Z-Health többi kurzusa, K-Active instruktori képzés. Csak, hogy a legfontosabbakat említsem. Az meg, hogy találok időt ezekre mind egy újabb kihívás... Üdv a világomban!


A teljesség igénye nélkül néhányról töltöttem fel képet is: lehet nézegetni, mutogatni, hivatkozni rájuk :) Ha valakinek olyan diplomára van igénye, ami már nincs fenn (régi, van frissebb, vagy csak nem tartottam érdekesnek) - ne legyen rest, kérje el! A szemléletem szerint nagyon fontos, hogy tudjuk kinek a kezei közé kerülünk, ezzel az oldalrésszel is szeretnék küzdeni az önjelölt szakemberek trendje ellen. Nem szégyen tudni, hogy akihez mész valóban rendelkezik-e az általad igényelt szakképzettségekkel. Kattints a képre a nagyobb méretért!


Csoportos kezdő edzések indulnak Szeptemberben!

Több különböző időpontból
és helyszínből választhatsz. Nézz körül az edzesek közt és találd meg a neked szimpatikusat!

Érdekel!


SMR Tanfolyam Szeptemberben!

Szeptember 11-én (vasárnap), a Dózis főhadiszálláson
(11. ker, Barázda utca 1.)

9:00-15:00-ig


Aktualizálódott az órarend - benne az új kurzusokkal :)


"A kudarc csak egy lehetőség, hogy újrakezdj - immár intelligensebben!"Kettlebell.hu Tactical Shop Dragondoor Kettlebell Miskolc Phoenix Hőlégballon Repülő Egylet Sieljünk! Keresned sem kell!

Üzemen kívül!

Addig is írj az attila@kettlebelldozis.hu-ra.
WYW Directory